TEST: Samsung Galaxy S7

Trolig markedets råeste smarttelefon

Den er vannett, har en fantastisk skjerm og beste kamera blant mobiler som i skrivende stund er i salg. Det er nesten for godt til å være sant. Eller …?

Publisert Sist oppdatert

For oss som er mye på sjøen, er en vanntett mobil et kjærkomment produkt.

Samsung Galaxy S7 finnes i to varianter: Edge og Flat. Edge er med avrundet skjerm på sidene. Flat er den mer tradisjonelle mobilen, med flat skjerm. Vi har testet Edge, og det må bare sies: Den er griselekker! Liker du design, er det ikke vanskelig å mene at dette er markedets lekreste mobil. Men skal du kjøpe denne telefonen, bør du også være oppmerksom på svakhetene. Sidene er trykksensitive, og de er nesten irriterende lette å komme borti. Og skal man skrive tekstmeldinger, ligger for eksempel a-en helt på siden, og er dermed ikke alltid helt enkel å treffe. Muligheten er også til stede for noen trykk du egentlig ikke mener om du bruker app for sjøkart. Men til gjengjeld er kvaliteten på visningen nydelig, og med skjerm helt ut på sidene har man også større skjerm enn med Flat-utgaven. Skjermen er med AMOLED. Fordelen er at den ikke lager lys der det ikke vises noe.

I bruk må det også sies at telefonen oppleves som superrask, og vi merker ikke noen forsinkelser når vi sveiper rundt på skjermen. Systembrikken består for øvrig av åtte prosessorkjerner.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS