Havnesjef Inger Kristine Grønvold i Stavern
Havnesjef Inger Kristine Grønvold i Stavern

Test ut Båtliv i Stavern i sommer

Båtliv og Stavern samarbeider om å gi båtfolket gode opplevelser. Nå får du teste Båtliv digitalt i én måned gratis når du ligger i Stavern.

Publisert Sist oppdatert

–Vi ønsker å gi båtfolket gode opplevelser her i Stavern. Vi vil gjerne ha familier og ordentlige båtfolk på besøk, sier daglig leder Inger Kristine Grønvold i Stavern Gjestehavn.

Båtliv (Norsk Maritimt Forlag) og Stavern Gjestehavn samarbeider i sommer om å gi båtfolket både nyttig informasjon og inspirerende lesestoff.

Les også: Fyrverkeriet i Stavern

–I Stavern kan du nå prøve Båtliv og SEILmagasinets digitale tilbud gratis i én måned, sier utgiver Ole Henrik Nissen-Lie. Det digitale tilbudet omfatter alle artiklene som har stått på trykk i de to publikasjonene siden 2006.

–Her finner du svært mange inspirerende artikler om havner, farvann og steder du kan dra med båten. Du finner også mye nyttig stoff om navigasjon og sjømannskap, vær og vind, tips til fortøyning og knuter og knop, i tillegg til tester av båter og utstyr og reportasjer man forventer å finne i båtblader, sier Nissen-Lie.

Se Båtlivs magasinarkiv her

De siste årene har det vært en økning i antall grunnstøtinger og ulykker på sjøen, og Nissen-Lie mener at det å lese båtblader på papir eller nett kan bidra til å gi folk kunnskap til et litt tryggere og bedre båtliv.

Ler mer om navigasjon og sjømannskap her

På havnekontoret i Stavern ligger det små kort med QR-koder og link til innlogging for å prøve Båtlivs digitale tilbud gratis i én måned. Du får det om du spør betjeningen på kontoret, og du kan også kjøpe den trykte sommerutgaven av Båtliv til rabattert pris på havnekontoret i Stavern i sommer.

Stavern Gjestehavn har i alle år vært en populær havn for båtfolket på vei oppover eller nedover sommerkysten. Havnen ligger fint til ut mot havet helt sør i Vestfold, og var Norges første hovedstasjon for marinen. Nå er det en sommerby med festivaler og liv som følge av mange hyttefolk, båtfolk og campingturister.

Les også: Det sommerblide triangelet

 

Havnesjef i Stavern, Inger Kristine Grønvold.
Havnesjef i Stavern, Inger Kristine Grønvold.