Båttur

UTSØKT: Restauranten på Knutholmen holder høyt nivå, og kjøkkenet fokuserer på kortreist sjømat. (FOTO: KNUTHOLMEN AS).

Noen av kystens beste spisesteder

De siste tyve årene har restauranttilbudet langs kysten gjennomgått en revolusjon. Spisesteder og restauranter med imponerende høy kvalitet har blitt etablert av dyktige kokker og entusiaster i alt fra fine sjøhusmiljøer til spektakulære restauranter. Her er et knippe av spisestedene fra Rødøy i nord til Nidelva i sør.

Publisert

Klokkergården på Rødøya er en kulinarisk tidmaskin

Klokkergården under Rødøyløva er en gammel herregård som driftige Malin Arntsen har pusset opp til en kulinarisk tidsmaskin.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER