Håver inn designpris

Designer Espen Aalrud gliser bredt om dagen. Marex har fått designpris fra Det tyske designrådet.

Publisert Sist oppdatert

Marex 310 Sun Cruiser har vunnet tysk designpris for utmerket produktdesign i kategorien transport. Det tyske designrådet er et av verdens ledende kompetansesentre for kommunikasjon og merkevarestyring innen design.

 

Designprisen blir tildelt prosjekter som virkelig representerer banebrytende bidrag og presenterer unike designtrender for det tyske og internasjonale designlandskapet. I år var det mer enn 5000 produkter som var nominert. Juryen i Den tyske designprisen 2018 består av designeksperter fra ulike fagområder. De kommer fra næringsliv, utdanning og vitenskap, samt designindustrien, og er anerkjente ledende myndigheter innen deres respektive fagområder, melder Marex i pressemelding.

Les også: Utsolgt til neste år

Sosial

VINNER IGJEN: Marex 310 Sun Cruiser.
VINNER IGJEN: Marex 310 Sun Cruiser.

Juyren begrunner prisen med at Marex 310 Sun Cruiser er en båt som tilbyr mer enn forventet. Den har den raskeste kalesjeløsningen på markedet. Båten har en sosial sittegruppe for hele familien og har ekstremt bra lagringsvolum. Pantry om bord er veldig bra, så matlaging er superlett, selv for den største gourmet. Det er supre overnattingsmuligheter for fire til seks personer. Badeplattformen inkluderer store lagringsmuligheter, og man trenger ikke å bringe våte ting inn i båten. Lagringen på badeplattformen fungerer også som sitteplasser.

 

Dette er den tredje prestisjetunge prisen Marex 310 Sun Cruiser vinner. Båten har allerede vunnet prisene European Motorboat of the year 2017 og Powerboat of the year 2017

Les også: Fra sommerlig åpent til høstlig lukket på en-to-tre