Prøvekjørt: Cormate 23 Pro og Super Utility

Lekker og sporty med høy toppfart

Cormates nye 23-foter er designet av far og sønn, og har allerede fått internasjonal oppmerksomhet. Båtliv har prøvekjørt nyheten som finnes med både utenbords- og innenbordsmotor.

Publisert Sist oppdatert

Hydro Design har lansert en ny 23-fots Cormate, som nylig kom til finalerunden i European Powerboat of the Year. Målet fra Hydro Design har vært å lage en enkel og minimalistisk båt, men med kvalitet, finish og detaljer som hører hjemme i premiumklassen.

Cormate har siden første lansering i 2007 fått mye oppmerksomhet. Cormate T-27 ble i 2007 kåret til årets båt på Sjøen for Alle. I 2009 lanserte designeren og Hydrolift-gründeren Egil Ranvig Cormate T-24 og Sportmate 24. Siden har han også designet en 21-foter.

Vi har kjørt både Cormate Utility 23 Pro som altså er med utenbords og Super Utility som er med innenbords. Prisen for de to variantene starter på henholdsvis 499 900 og 569 000 kroner. Hva man liker er gjerne smak og behag, men Egil Ranvig som har designet båtene sammen med sønnen Stian er ikke i tvil om hva han liker best. Cormate har tradisjonelt vært kun med innenbordsmotorer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS