Se bildene: Første dag på Båter i Sjøen

Båter i Sjøen ved Aker brygge er i gang. Se bildene fra første dag på på Skandinavias største flytende båtmesse.

Publisert Sist oppdatert

Været var skiftende, men stort sett opphold, første dag på Båter i Sjøen. Slik blir det også de neste dagene, overskyet, med mulighet for regn, ifølge værtjenesten Yr. I dag, fredag, er det spådd alt fra 0, til 0,5 milimeter regn per time, mens det lørdag er spådd regn frem til kl 11. Søndag er det så langt varslet opphold mens dagens siste messedag pågår.

LES OGSÅ: Nye Askeladden P92 SUV lanseres på Båter i Sjøen

Det er i år en variert messe, med små og store båter, fra 60 til 10 fot, men også mer variert enn noen gang når det gjelder båtens fremdrift, da det i år også er flere elbåter som ligger langs bryggene.

LES OGSÅ: 10 nyheter du kan glede deg til i høst (flere av dem på Båter i Sjøen)

– Årets båtmesse er en av de mest spennende vi har hatt. Vi står på trappene til elektrifisering av båtbransjen. Kanskje er det som kommer til å bli sjøens svar på Tesla en av båtene som stilles ut på Aker Brygge i år, sier Leif Bergaas, daglig leder i bransjerganisasjonen Norboat.

I tillegg er det i år også innslag av husbåter. Ifølge Bergaas har årets messe 45 Norges- og verdenspremierer, og dyreste båter er helt oppe i 20-millionersklassen.

Se bildespesial øverst i saken