NYTTIG NETTBESØK: På nettsiden «baterisjoen.no» kan du studere båtene før du kommer til messen «Båter i sjøen» og du kan bestille egen tid med selgeren, sier daglig leder Magnus Frøshaug Ryhell i Norboat.

Nyttig nettbesøk før «Båter i sjøen» i Oslo

Snart er det igjen duket for Skandinavias største flytende utendørs båtmesse, «Båter i sjøen» på Aker brygge. På nettsiden «baterisjoen.no» kan du se alle båtene som skal vises og du kan bestille egen tid med selgeren.

De siste forberedelser til åpningen av høstens store båtbegivenhet i Oslo er i gang. 1.-4 september braker det løs på Aker brygge, med nærmere 100 utstillere og innpå 300 båter i sjøen.

BÅTER I SJØEN: I dagene 1.-4. september er det klart for en ny utgave av "Båter i sjøen" på Aker brygge. Foto: Seilmagasinet.

Nyttig nettbesøk

I sine forberedelser med å gjøre den flotte messen så publikumsvennlig som mulig har Norboat i år utviklet en nettside hvor du kan se alle båtene før du kommer til Oslo.

-Ideen er å gi folk som seriøst vurderer båtkjøp mulighet til å klikke seg inn på den aktuelle båten, gjerne sammenligne med alternative produkter, og til slutt bestille tid med selgeren. Mange av gjestene til Båter i sjøen kommer langveisfra, hvilket vi ser allerede nå med bestillinger fra folk i Lofoten til sør i Sverige. Da kan det være godt å ha en konkret avtale å gå til når du kommer til en messe som forhåpentligvis yrer av folk, sier han, sier daglig leder i Norboat Magnus Frøshaug Ryhjell til Båtmagasinet.

God pågang allerede

Vi vet jo av erfaring av det til tider er mange mennesker inne på messen samtidig og at det da kan bli rift om selgernes tid. Denne interaktive løsningen gir de med konkrete kjøpsplaner en mulighet til å sikre seg denne tiden. Den utfordringen har vi løst med denne interaktive løsningen, sier Ryhjell. Allerede nå er det god pågang av folk som bestiller «time» hos en eller flere forhandlere.

-Vi ser jo at folk som vurderer å kjøpe ny båt, gjerne vurderer flere alternativer. Med vår digitale løsning på «baterisjoen.no» får du god anledning til å forberede deg i ro og mak, enten du skal kjøpe 8 fots jolle eller 72 fots yacht. Vi gleder oss til å åpne dørene til en proppfull, variert og innholdsrik messe, sier Magnus Ryhjell.