Spennende nyheter til Båter i sjøen

Fairline 53 Squadron, Princess 55 og Prestige 460 er spennende storbåtnyheter du kan se på Aker Brygge første helg i september. Se oversikt over flere nyheter her.

Publisert Sist oppdatert
GOLDFISH 28 BULLET: God for opptil 77 knop, men også med mer fornuftig motorisering.

Store bilde: Represser 30 Green er blant nyhetene på Båter i sjøen. Foto produsent

Tradisjonen tror arrangerer Norboat utstillingen Båter i sjøen første helg i september på Aker Brygge, med store og små båter.

Norske Goldfish stiller ut to nyheter: Goldfish X9 og Goldfish 28 Bullet, hvorav sistnevnte er bygget i Polen. Goldfish er kjent som kostbare kjøremaskiner av typen RIB. Båtliv har tidligere skrevet om Goldfish 28 Bullet.

Les om Goldfish 28 Bullet her: Én liter per nautisk mil i 40 knop

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra franske Jeanneau kommer to nyheter. Heitmann Marin stiller ut Prestige 460, som er en stor kabincruiser med salgssuksess ute i den store verden. Dette er rommelige båter med mye komfort til en ikke så avskrekkende pris, i alle fall ikke i forhold til konkurrentene.

Jeanneau har også utviklet nyheten Merryfisher 1095, som er en båt med tre kabiner og utenbordsmotorer. Båtliv har vært om bord i Merryfisher 1095, som stilles ut av Yamaha Motor Europe, som også stiller med en rekke nye modeller fra Yamarin.

Se bildespesial og 360 graders visning fra Jeanneau Merryfisher 1095 her (for abonnenter)

Polakk

En annen fransk nyhet er Beneteau Barracuda 9, som stilles ut av importør Erling Sande. Barracuda er en serie båter med styrehus og utenbordsmotor bygget spesielt med tanke på fiske. Drammensbedriften stiller også ut den nye Askeladden P78, en kjent norsk merkevare som nå bygges i Polen.

Norske Ibiza lager populære daycruisere, og kliner til med tre nyheter på årets Båter i sjøen, og det er modellene Ibiza 640, Ibiza 680 Touring og Ibiza 811 Touring.

Fra Polen kommer også en helt ny båt på det norske markedet under navnet Represser Green 30. Som navnet tilsier har man hatt miljøet i tankene, og dette er en lettdrevet feriebåt med elmotor og solceller på taket.

 

 

 

Bergensbedriften Nautic Norway fikk i fjor agenturet på de velkjente Fairline-båtene fra England. Fairline 53 Squadron vil ruve på Båter i sjøen. Båtliv har ennå ikke prøvekjørt denne båten, men vi var om bord i storesøster Fairline 63 GTO i Cannes i fjor høst. Der laget vi en 360-graders visning av båten.

Se 360 graders visning av Fairline Targa 63 GTO her (for abonnenter)

 

Viknes stiller ut sitt nye flaggskip Skilsø 39 Panorama, som Båtliv var først i verden til å teste.

Les vår test av Skilsø 39 Panorama her (for abonnenter)

 

I kategorien store bobåter har Princess mange tilhengere i Norge. Vollen Båtsenter stiller ut en ny Princess 55 på Båter i sjøen i år.

 

Vår liste over nyheter er ikke komplett, og det kommer ofte noen overraskelser under selve utstillingen. Tips oss gjerne på tips@batliv.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

Polsk nykommer med elmotor.