Båtmagasinet farter langs kysten i båtfolkets tjeneste, og får stadig flere lesere.

Mer enn én million besøkende på batmagasinet.no

I 2021 hadde batmagasinet.no 1,1 million unike besøkende og nesten to millioner økter.

Stadig flere oppdaterer seg om båtlivet på batmagasinet.no. I løpet av året som gikk var 1,1 millioner lesere (besøkende, brukere) innom nettsiden. Vi snakker altså her om unike besøkende, og ikke om samme person som var innom nettsiden flere ganger.

1,1 millioner lesere tilsvarer nesten halvparten (44 prosent) av norske husholdninger, og 93 prosent av besøkene på nettsiden kom fra Norge, dernest følger Sverige, Danmark og USA, viser tallene fra Google Analytics.

Leserne oppsøker batmagasinet.no for nytte og inspirasjon. De mest leste sakene i fjor omfatter ulike stoffområder som gjestehavner, rensing av kjølevannssystem, bruktbåtkontrakt, oversikt over gjestehavner og svensk fartsmonster.

–Batmagasinet.no har hatt en sterk trafikkvekst gjennom flere år, og vi forventer videre vekst i 2022. Nå jobber vi med å gjøre arkivstoffet vårt enklere tilgjengelig for leserne. Vi har tusenvis av båttester, turtips og praktiske råd og vink til båtfolket, som ikke så fort går ut på dato, sier publisher Ole Henrik Nissen-Lie.

Med 1,1 million lesere når batmasinet.no ut til praktisk talt hele den båtinteresserte delen av Norges befolkning gjennom året. I tillegg leser 113 000 nordmenn i snitt hver av Båtmagasinets ti utgaver gjennom året, viser ferske lesertall fra Kantar.

–I 2021 lanserte Båtmagasinet nett-tv, og i 2022 kommer det nye forbedringer til glede for lesere, abonnenter og annonsører, tilføyer Nissen-Lie.

Les mer om Båtmagasinet her.