Hydrolift X-26 S.
Hydrolift X-26 S.

Hydrolift med mye uteplass og overnatting

Med Hydrolift X-26 S er er fartspotensialet stort med 500 hester på hekken, men båten er også tilrettelagt for sosiale dager med familien.

Publisert Sist oppdatert

X-26S er basert på et helt nytt skrog som ifølge produsenten fra Fredrikstad skal gi gode og trygge kjøreegenskaper i alle fartsområder, men også lavt drivstofforbruk. Båten skal være bygget med et modulbasert design som skal gjøre det enklere å utstyre båten etter egne ønsker. Dashbordet er tilpasset dagens teknologi, men skal også være tilrettelagt for fremtidig navigasjonsutstyr. Produsenten skriver også at Hydrolift X-26 S har fått integrert sprayhood som gir værbeskyttelse for fører og sidemann. Denne sprayhooden ligger skjult i styrekonsollen.

LES OGSÅ: Nye skjærgårdsjeeper med konsoll og toalett

Litt lenger akter har denne nyheten fått en stor sofabenk som skal ha plass til en hel familien. Under sofaen er det kjøleboks, og på akterdelen er det også en integrert pantryløsning på skrogsiden på babord side. Ved siden av er det trapp opp til dollbord. Høyt fribord skal gi god beskyttelse for vinden når man gjør sofaen om til solseng. I tillegg er det solseng på fordekket. Førerstolen og stolen for sidemann er vendbare og kan snus mot resten av sittegruppen. Om ønskelig kan den fremre delen av u-sofaen med et håndgrep gjøres om til sitteplasser for tre personer i fartsretningen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS