Askeladden C62 Xover

HJEMME: I havn, ute i skjærgården der den hører hjemme. Som skyssbåt og turbåt vil Xover fylle de fleste formål, og stues de pene putene vekk er modellen også en OK fiskebåt.
TRYGG ENTRÉ: Hele fordekket er «inngjerdet» og de høye pulpitbøylene lengst fremme gjør det lett og trygt å entre båten.
HØY STANDARD: Dusj og to av de mange koppholderne. Både komfortutstyr, interiør og tekniske installasjoner holder meget god standard.
ASKELADDEN C62 XOVER
ROMMELIG «SALONG»: Xover har mye plass på få fot, og den tilbaketrukkete styreposisjonen fungerer godt.
FLEKSIBELT: Akter er det god sitteplass for fire og benkene lages kjapt om til en diger solseng.
SNERTNE LINJER: Hva som er bra design er alltid en smakssak. Vi syntes Xover er en flott båt. Og tross god takhøyde ødelegger ikke forkalesjen linjene.
ASKELADDEN C62 XOVER

Skjærgårdskrysser med X-faktor

Askeladden C62 Cruiser har på et halvt år fått to spennende søsken-modeller. Fabrikkens fine, gjennomprøvede 605/62-skrog er nå plattform for en hel liten familie av folkelige, velbygde turbåter.

Publisert Sist oppdatert

Bowrider-utgaven Xbow ble ikke klar for prøvekjøring før Båtliv gikk i trykken ettersom fabrikken ville foreta noen endringer på prototypen som var utstilt i Sandvika i september. Men vi fikk tilbragt en helg med vårnyheten Xover.

I motsetning til C62 Cruiser er ikke Xover en daycruiser etter den klassiske definisjonen. Her mangler den fine, lille lugaren, og samtidig forsvinner også toalettbesøkmuligheter med et minimum av privatliv. Toalett er uansett ekstrautstyr, men for de fleste blir Xover primært en båt for kortere turer. Dermed betyr det også mindre at båten mangler pantry, men en kjøleboks-skuff var på plass under trappetrinnet i baugen på demonstrasjonsbåten.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER