Lanserer tre nye modeller

STORSATSNING: Finske Aquador har igangsatt en stor fornyelse av sine bobåter. Første lansering er 300 HT.

Storsatsning fra Aquador

Finske Aquador fornyer merkevaren med en helt ny generasjon båter. Produsenten beskriver det som den mest omfattende fornyelsen på 20 år – og først ut er modellen Aquador 300 HT.

Båten blir første gang presentert for publikum under den flytende båtmessen i Helsingfors som starter den 18. august. Deretter venter en mindre modell, nemlig 250 HT, og i løpet av 2023 skal Aquadors største modell hittil, 380 HT, lanseres.

Aquador 300 HT har et stort innvendig volum med lys og åpen design og en rekke funksjonelle løsninger. Blant annet er kalesjen designet på omtrent samme måte som i flere Marex sine modeller - med en praktisk, «stående» kalesjegarasje på hver side i akterkant av hardtopen.

HARDTOP: Hardtopen er strukket helt akter over den store, sosiale uteplassen.

Fasilitetene i 300 HT består av en stor og lys lugar forut, en gjestelugar på styrbord side og en stor og komfortabel uteplass på dekk. I hardtopen er det store takluker som kan åpnes.

Førerplassen er designet for opp til tre 16 tommers skjermer.

Aquadors nye modellserie er vakuumstøpt, og båtene tilbys med flere motoralternativer fra Volvo Penta og Mercruiser.

DNA: Selv den nye generasjonen Aquador har visuelle fellestrekk med den foregående generasjonen.

Den nye generasjonen premiumbåter fra finske produsenten er helt nyutviklet med nytt design fra kjøl til topplanterne. De er også basert på helt nye skrog som skal bidra til at båtene planer ved lavere hastigheter samtidig som de krever mindre gasspådrag for å komme opp i marsjfart.

Varemerket Aquador produseres av finske Bella Boats som siden 2018 har vært en del av den svenske Nimbus Group.