Bli med på den digitale feiringen

FEIRER 20 000: Båtliv satser på mange digitale plattformer, en av dem er Facebook, som nå er oppe i 20 000 båtinteresserte. Det må feires i redaksjonen!
FEIRER 20 000: Båtliv satser på mange digitale plattformer, en av dem er Facebook, som nå er oppe i 20 000 båtinteresserte. Det må feires i redaksjonen!

20 000 liker Båtliv

Båtliv satser på digitalisering og tilgjengelighet, og på Facebook er det nå mer enn 20 000 båtinteresserte som nå følger oss. Vi ønsker med det å gi deg muligheten til å teste ut vår digitale plattform.

Publisert Sist oppdatert

Båtliv på Facebook har fått en betydelig økning de siste månedene, og har vokst med om lag tusen nye følgere i måneden. Denne uken rundet Facebooksiden med 20 000 følgere. På Facebook har Båtliv også lagt ut filmer og annen båtrelatert underholdning, i tillegg til å følge våre lesere oppdatert med det viktigste av siste båtnyheter. Med film har Båtlivs Facebookside hatt om lag én million visninger i måneden på vårparten.

I tillegg til Facebook satser Båtliv også på andre digitale plattformer som skal gi våre abonnenter en tilgjengelighet som ingen andre båtblader har i dag. Og har du ikke prøvd dette ennå, så får du nå en mulighet for å teste det ut. Bli med på feiringen:

Prøv digital abonnement en måned for én krone 

 

Som digital abonnent får du tilgang til vårt magasinarkiv hele ti år tilbake i tid, der du kan lese hvert enkelt blad når du er registrert som abonnent. Du kan da enten lese fra datamaskin, der alle artiklene er tilrettelagt for presentasjon i nettleseren, eller du kan lese bladene på Båtlivs app, som finnes både til iOS og Android. Også i appen har du tilgang til alle bladene tilbake til og med 2006. Skal du kjøpe båt kan du dermed gå gjennom alle tester og prøvekjøringer ti år tilbake. Eller du kan finne frem til Båtlivs praktiske saker, havnetips og mye, mye mer.

Slik laster du ned Båtlivs app

Har du ikke testet ut Båtlivs digitale abonnement ennå så ønsker vi å gi deg muligheten nå. For én krone får du tilgang til vårt digitale abonnement i en måned.

Prøv digital abonnement en måned for én krone

I tillegg kommer selvfølgelig bladet ut ni ganger i året, og når du velger abonnement kan du velge bare blad, kun digitalt eller begge deler.