Alle artikler fra 2006

Båtliv er nå tilgjengelig i mange flere kanaler enn før, og abonnenter får tilgang til alle blader fra 2006 til i dag.

Publisert Sist oppdatert

For noen år siden kunne jeg innlede Båtliv-lederen med å skrive ”bladet du nå holder i hånden..”, men sjansene er nå nesten like store for at du holder et lesebrett i hånden, eller en mobiltelefon eller en kaffekopp foran PC-en.

Det skjer en revolusjon i mediebransjen som endrer lesevaner og forretningsmodeller. For leserne innebærer endringene mange fordeler. For oss utgivere er hverdagen blitt mer utfordrende.

Båtliv er nå tilgjengelig i mange flere kanaler enn før, og vi formidler historiene fra båtlivet med levende bilder i tillegg til tekst og foto.

De siste årene har vi investert mye tid og penger i å utvikle et moderne og godt tilbudt til våre lesere, slik at vi kan gi våre lesere de artiklene de ønsker å lese når de ønsker å lese dem.

Hele døgnet

Det største løftet har vært å digitalisere alle tester, gjør-del-selv-artikler og reportasjer fra de siste ti årene, og gjøre alt dette innholdet tilgjengelig for våre abonnenter i alle kanaler. Helt konkret innebærer dette at vi har lagt alle utgaver fra 2006 inn i en Båtliv-app, som våre abonnenter får tilgang til via sin epostadresse. Her kan abonnentene enkelt søke opp de artiklene de ønsker å lese når de vil lese dem.

Videre har vi lagt de samme artiklene fra de siste ti årgangene av Båtliv ut på batliv.no. Enkelte har spurt oss om vi nå bygger betalingsmur på nettsiden vår. Svaret er et rungende nei. Vi bygger ingen betalingsmur, vi gjør artiklene som tidligere kun har stått i bladene tilgjengelig også på nettsiden. Leserne har alltid betalt for dette innholdet ved å kjøpe bladet hos Narvesen eller tegne abonnement. Forskjellen er at nå kan man også kjøpe innholdet når som helst på døgnet via nett.

Når det passer

Innholdet er blitt mye mer omfattende. Der abonnentene før fikk ni utgaver levert på døren i løpet av året, får abonnentene nå tilgang til 90 utgaver når som helst på døgnet. Nyttige tips og råd og havnereportasjer kan søkes frem når det passer for deg.

Og valgmulighetene er blitt mye større. Før kunne du kjøpe bladet i løssalg, i kiosken eller få det levert hjem med posten ni ganger i året. Nå kan du også laste ned 90 utgaver fra App Store eller på batliv.no.

Det er opp til deg om du vil kjøpe digital tilgang eller kjøpe nyeste blad i kiosken. Eller begge deler. Du bestemmer om vil ha innholdet i digitalt eller på trykk. Og om du kun ønsker vårt digitale innhold, kan du velge om du ønsker å abonnere i en måned eller et år.

De siste årene har vi kort og godt utviklet et mer fleksibelt og moderne produkt for båt-interesserte lesere, med mye mer omfattende innhold enn før. Sannheten er du nå får mer Båtliv enn noen gang for pengene. Våre journalister jobber hardere enn noen gang med å formidle nyhetene og historiene om båtene og båtlivet. Vi håper at du koser deg med bladet, og finner nyttetoffet på nett når du trenger det.

Kjære leser, du er vinneren i dagens

mediemarked!

Som abonnent får du nå full tilgang til alle utgaver fra 2006 her