Båtferie i Norge

Norge byr på mange flotte naturhavner, her ved Sætre i Oslofjorden.
Norge byr på mange flotte naturhavner, her ved Sætre i Oslofjorden.

Slik finner du din egen ferieidyll i sommer

Med båt kommer du fritt til mange av kystens naturperler, og kan seile videre om du går lei av naboen. Her gir vi deg tipsene til gode ferieopplevelser i skjærgården i en tid med frykt for store folkemengder.

Publisert Sist oppdatert

For tiden er det sterke begrensninger på utenlandsreiser, og mange hyttekommuner ber hyttefolket holde seg hjemme. Ingen vet helt hvordan koronapandemien vil utvikle seg, men båtlivet kan være et feriealternativ for folk som ikke må holde seg hjemme på grunn av sykdom eller karantene i sommer. Med øyer og fjorder har Norge en kystlinje som tilsvarer jordas omkrets to ganger. Det er med andre ord nok av viker og havner å velge mellom i vakker norsk natur.

Nærområdet

På fjorden kan man få frisk luft og avkobling uten nødvendigvis å menge seg med så mange andre mennesker. Norges kyst byr på svært mange naturhavner, noen med badestrender, andre med svaberg. Ofte er det også muligheter for fiske eller skjellsanking i nærheten, og man trenger ikke nødvendigvis reise så langt for å finne sommeridyllen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS