DINGS: Eirik Gustavsen i Gussi gir deg godlyd i båten din - for 250 kr. Veldig moro!

V8 lyd i sigarettenneren

Alle kan ønske seg en motor med go´lyd, en skikkelig V8. Drømmen er nærmere enn du tror. Gjennom sigarettenneren.

Publisert Sist oppdatert

Svenske Gussi har forstått det. Ikke alle nordmenn har råd til båt med V8, men mange liker å jåle seg litt. Derfor lanserer de den lille dingsen, Soundracer Boat, til å putte inn i sigarettenneren. Den gir deg skikkelig V8-lyd via radio og lydanlegg om bord.

Oppfinnelsen har vært tilgjengelig for bil en god stund, men det er først nå at dingsen har nådd båtmarkedet. Det sørget Erik Gustavsen for.

-Morsom liten djevel, smiler Erik Gustavsen i Gussi og gir en maktdemonstrasjon på gromlyd i båt. Alt du behøver å gjøre er å stappe pluggen inn i sigarettenneren, finne en likelydende frekvens på pluggen og radioen, skru opp volumen og fyre løs. Det morsomme er at pluggen lar seg påvirke av ladespenningen på båtbatteriet. Gasser du på, endrer lyden seg tilsvarende, både opp og ned. Dette er skikkelig morsomt.

Se video

Hyggelig pris

Du kan være sikker på at folk snur seg etter deg. Det er ikke hver dag det passerer ei snekke i fem knop med en slik lyd. Undertholdningen koster deg 250 kroner. Det er ikke så ille for en V8!

Norsk importør er www.univa.no