PartnerPlast AS og Brunswick Marine innleder samarbeid.

Produsenten av ISY-båtene og båtimportøren Brunswick Maine har inngått avtale om markedsføring og salg av ISY-båtene i Norge

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding:

Brunswick Marine in Norway er en avdeling av Brunswick Marine som er verdens største produsent av båter og båtmotorer og en del av Brunswick-konsernet. Brunswick Marine er delt i en båtdivisjon og en motordivisjon. Båtdivisjonen omfatter velkjente båtmerker i Skandinavia som blant andre Uttern, Quicksilver, Valiant og Arvor, men også et antall av USAs sterkeste båtfabrikater som Sea Ray, Bayliner, Boston Whaler og Meridian Yachts.
Motordivisjonen er representert ved Mercury Marine. Idag er Mercury Marine Inc. verdens ledende produsent av marinemotorer med Mercury utenbordsmotorer og MerCruiser innenbordsmotorer, som de største profilene.

Brunswick Marine in Norway leverer båter og motorer til et nettverk av forhandlere over hele landet. Blant disse er også båtkjeden Wave.
PartnerPlast AS er en ledende spesialist innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast. Det produseres et bredt spekter av produkter innen fire produktsegmenter; seismikk, offshore & subsea, industri og fritid. PartnerPlast AS har kunder over hele verden.
PartnerPlast har vært en innovativ og viktig aktør innen rotasjonsstøping av plast i mange år. Kompetansen som er opparbeidet blir til fulle benyttet ved framstilling av ISY båtene. Sammen med fremragende båtdesignere utvikles båtene med tanke på sikkerhet, sjøegenskaper og styrke. Båtene blir framstilt i polyetylen.
PartnerPlast er ISO-sertifisert, noe som er viktig ved framstilling av båter og som garanterer at kvaliteten holder alle dagens krav.

Stor tro på 2011 sesongen:

Salgs og markedssjef Per Jørgen Røgeberg er godt fornøyd med samarbeidsavtalen.

-PartnerPlast AS er en seriøs og innovativ aktør i markedet. Bevisstheten rundt design og kvalitet gjør at vi er trygge på at ISY-båtene vil bli et viktig tilskudd til forhandlernes sortiment. Forhandlerne våre har tatt godt imot de 3 båtene og alle ser positivt på den kommende sesongen, sier han.

Også den andre parten i samabeidet er tilfreds med den nye situasjonen.
-Avtalen gjør at vi får tilgang til det beste forhandlernettet i Norge. Brunswick er meget seriøse og for oss vil dette samarbeidet gi oss et viktig løft. Vi satser på fritidsmarkedet og da spesielt på båter. Jeg er sikker på at denne avtalen vil gi oss nødvendig grunnlag for ytterligere utvidelse av sortimentet og vi vil gjøre vårt for at samarbeidet skal bli en suksess, sier Ola Stavran, snavarlig for fritidsmarkedet i PartnerPlast AS.

(06.01.2011)

Powered by Labrador CMS