Største fra Boston Whaler

Den nye Boston Whaler 370 Outrage er den største båten hittil, og i følge dem selv kanskje også den viktigste. (13.07.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

370 Outrage viderefører linjene og stilen fra de tidligere modellene 220, 250 og 280, og med den nye 37-foteren rendyrker amerikanerne kombinasjonen fiske og fritid til det ytterste med romslige flater som gir tumleplass for ivrige fiskere eller sosiale sammenkomster.

Boston Whaler 370
Boston Whaler 370
Boston Whaler 370
Boston Whaler 370

Praktisk

Når fiskestang, snelle og agn er pent pakket ned i egne, praktiske oppbevaringsrom hvor du slipper å demontere fiskestanga for å få plass, kan du underholde gjester på akterdekket med utebyssa som et naturlig samlingspunkt. Denne er utstyrt med blant annet oppbevaring for agn, kjøleskap/frys, ferskvannsvask og grill. Velger du sommerbysse får du større vask, et ekstra kjøleskap, arbeidsbenk og kokepunkt i tillegg.

Funksjonelt

Den midtsentrerte styrehjelmen har tre, justerbare førerseter med nedfellbar plattform over dørkenslik at du kommer ett nivå høyere opp når du står. Også i selve styrekonsollen er det integrert tre trinn slik at du kommer enda høyere opp for bedre sikt forut.

Komfort

I front av styrekonsollen er det integrert en solseng som kan deles i to ved hjelp av en nedfellbar midtkonsoll med drikkeholdere. Forut kan bordet justeres elektrisk slik at også sittegrupper her blir omgjort til en solseng.

Under dekk skal det være dobbeltkøye med plass til to personer, i tillegg til en rekke andre funksjoner som i følge produsentene gjør 370 Outrage best i klassen.

Som alle andre båter fra Boston Whaler er også nykomlingen usenkbar takket være spesialkonstruksjonen Whaler Unibond®.

Powered by Labrador CMS