Nr 1 2013

Tommelen opp 2013!

Hvem er ildsjelen? Tommelen opp!-stipendiet 2013 ruller videre i hele Norden. I samarbeid med International Maling AS deler Båtmagasinet ut 15.000 kroner til båtfolkets ildsjel. Hvem er din kandidat?

Publisert Sist oppdatert

TEKST: BÅTMAGASINETS REDAKSJON

Også i år får en iherdig ildsjel 15.000 kroner i stipend og utmerkelsen Tommelen opp! International Maling AS og Båtmagasinet vil med prisen hedre en virkelig ildsjel. Den ”usynlige” innsatsen som utføres av hundrevis av ildsjeler rundt om i båtforeningene er lett å ta for gitt. Med Gjennom Tommelen opp!-stipendiet vil Båtmagasinet og International Maling AS rette lyskasteren mot den gode, uselviske klubbkameraten. Kandidaten vi søker gjør seg bemerket gjennom sin praktiske innsats som gjør båtlivet enklere og bedre for sine klubbkamerater.

Send inn dine forslag slik at din kandidat er med i vurderingen frem mot prisutdelingen på Sjøen for alle 2013.

Ditt forslag

Siste frist for å fremme forslag er 1. mars 2013. Alle kan foreslå kandidater til stipendiet. Forslaget skal inneholde en kort begrunnelse, navn, adresse og telefonnummer på forslagsstilleren. Send også gjerne med et bilde av den nominerte. Båtmagasinet presenterer de nominerte i nummer 3/2012. Vinneren blir presentert og får stipendiet tildelt under Sjøen for alle i mars 2013.

 

Forslagene sendes til:

E-post: [email protected], eller per brev til Tommelen opp!, Båtmagasinet, Postboks 1169, Sentrum, 0107 Oslo.

 

Nordisk pris

Tommelen opp er en nordisk pris som deles ut av norske Båtmagasinet, svenske Båtliv og finske Vene i samarbeid med malingsprodusenten International.

 

Tidligere vinnere

 

2011

Magnar Sætre, Førde Båtklubb

2010

Helge Sætre, Ikornnes Båtforening