Prøvekjørt: Windy 32 Grand Tornado

Stille, dyr og stilig

Windy har komplettert sin daycruiser-serie med 32-foteren Grand Tornado. En deilig kjøremaskin med artige finesser som byr på Mercedes-følelse.

Publisert Sist oppdatert

32 Grand Tornado er en rykende fersk nyhet fra Windy. Den ble første gang vist for publikum under årets Båter i sjøen-utstilling i Sandvika i september. Båten overtar plassen til 31 Tornado i Windy-porteføljen og kompletterer Windys day- og weekendcruiserserie som starter med 28 Ghibli og har 34 Khamsin som flaggskip.
Det er 31-skroget som ligger til grunn for 32 Grand Tornado, men båten har gjennomgått store forandringer interiørmessig, og er forlenget med én fot for å gi den litt mer løft for å takle de nye og tyngre Volvo-motorene.
Vi tok prøveturen fra Arendal til Helgeroa i ruskete høstvær. Båten er godt balansert og oppfører seg eksemplarisk i sjøen. Den har en moderat planingsterskel, sitter godt i svingene og byr ikke på overraskelser av noe slag. Med Volvo Pentas nye D6 350, som yter 340 hk, gjør båten 38 knop på topp med full drivstofftank og tre mann ombord.

Uteplassen

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER