utgave nr 9 201

Stem på årets gjestehavn

Hvilken havn fortjener tittelen ”Årets Gjestehavn”? Båtmagasinets redaksjon har nominert åtte gode kandidater. Det endelige valget kan du avgjøre.

Publisert Sist oppdatert

 Du må taste deg inn på www.batmagasinet.no for enkelt å avgi din stemme.

  

Her er de nominerte, og vår begrunnelse for hvorfor akkurat disse havnene skiller seg ut i år:
 

Grimstad:

Med sitt nye og påkostede kaianlegg, serviceinnstilte personale, gode infrastruktur med internett og moderne servicebygg, er gjestehavnen i hjertet av Grimstad en av Sørlandskystens beste.

Kalvåg:

Kalvåg er et unikt tilbud til turister og båtfolk. Familien Fosse har tatt i bruk hele bygda som gjestehavn - med Knutholmen som naturlig midtpunkt. 

Farsund:

Har i flere år vist at de setter pris på båtturistene. Ingen havneavgift, gratis rundstykker og fersk lokalavis på morgenen er en fantastisk service. At gjestehavna ligger sentralt til og har det meste av handlemuligheter i nærheten er enda et pluss.

Rødøy:

Malin og Klokkergården på Rødøy har vunnet mange båtfanters hjerte. En perle på Nordlandskysten med lun og velutviklet havn. Her får man dessuten servert gode og tradisjonsbaserte matretter i et genuint miljø.

Hattavågen

:

En herlig og rolig annerledeshavn i Ryfylke. Vakre omgivelser med makadamiaverk og maleren Lars Hetterviks hustufter tilfører stedet en egen dimensjon. Et kumlemåltid på torsdager er obligatorisk.

Bodø:

En stor gjestehavn med alle servicetilbud midt i byens hjerte. Den naturlige innfallsporten til norlandske attraksjoner og kulturskatter som Hamarøy, Lofoten, Saltstraumen og Tranøy.

Tønsberg

:

En gjestehavn i konstant utvikling for å gi båtfolket det beste. Nye brygger, nytt servicebygg og i et bryggemiljø med spennende restauranter og yrende sommerliv i Norges eldste by.


Skjærhalden:

Lun og fin havn med stor kapasitet. Spesielt egnet for barnefamilier, med ”krabbebrygge” og barneaktiviteter. Egne havneverter som bare vil sine gjester vel.

 

 

Powered by Labrador CMS