Test: Marex 350 Cabriolet Cruiser

Uten tak i Aabenraa(k)

“Aldri mer kalesjebåt i januar”, tenkte vi der vi buldret gjennom en nyslått råk i Danmark. Det var bitende kaldt i Aabenraa. Så ble det t-skjortetemperatur under kalesjen, og sakte så vi det nyskapende ved konseptet “cabrioletcruiser”.

Publisert Sist oppdatert

Marex Boats på Fevik har en meget sammensatt modellportefølje, med varierte innslag fra flere prestegjeld. Alt fra en særs hurtiggående snekke til den lukkede langturbåten Marex 350 Scandinavia. Produsenten har valgt å ikke holde seg til verken akseldrift eller drev, lukkede eller åpne båter. I stedet har Marex forsøkt å treffe så mange nisjer som mulig med høyst forskjellige spesialprodukter. Det er en krevende øvelse, som fordrer inngående kunnskap om markedet om man skal lykkes.
Marex 350 Scandinavia var Eyvin Aalruds flaggskip. Det ble først fullført etter hans bortgang i 2000, da under navnet Millennium. I 2003 ble Marex 350 Cabrioletcruiser lansert - en båt med svært innovativ kalesjeløsning og et sterkt fokus på en sosial og anvendelig uteplass med gode kokemuligheter.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER