Test: Grandezza 31 OC

Store ambisjoner

Grandezza 31 OC er først ut i en helt ny serie fra Finnmaster. Det er en vel gjennomarbeidet båt med gode sjøegenskaper, høy finish og bra bokomfort for en liten familie.

Publisert Sist oppdatert

Finske Finnmaster har lansert en ny storbåtserie som skal leve sitt eget liv, parallelt med Finnmaster-produktene. Grandezza-serien kommer til å omfatte daycruisere, walkaround-båter og HT-båter fra 23 fot og oppover. Samtlige modeller skal produseres i Østerbotten, Finlands svar på Sørlandet hva angår båtbyggertradisjoner.
Grandezza 31 OC er den første modellen i denne serien. OC står for Open Cabin, eller på godt norsk en båt med romslig utendørs salong og hard-top. Under et par dagers testkjøring i Bohuslän ble vi godt kjent med den nye 31-foteren, som på de fleste områder innfrir forventningene. Båten har elegante linjer i skrog og overbygg. Både navn og design leder tankene mot Italia, men hele konseptet er utviklet og bygget i Finland. Nylig lanserte produsenten også en åpen DC-versjon på det samme skroget. Begge modellene har et sandwich-skrog med divinycell som distansemateriale. Det gir minimal kondens og maksimal bokomfort i vårt nordiske klima.

Byssa

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER