Bella 700 Patrol

Mindre støy, takk!

Med hjelp av Espen Thorups penn har gamle MV-Marin Access 7 fått en ny tilværelse som Bella 700 Patrol. Den har alt i seg for å kunne bli en praktisk bruksbåt – men støyen er til å bli gal av.

Publisert Sist oppdatert

Da finske MV-Marin ble solgt til Bella-Boats, Finlands største båtprodusent som står bak merkenavnene Bella, Flipper og Aquador, fulgte MV-Marin Access 7 med på kjøpet. Bella-konsernet sto foran en stor ryddejobb i alle sine modellporteføljer. Etter å ha satset tungt på nyutvikling av Flipper-serien i tett samarbeid med designeren Espen Thorup, har Bella fått en rekke nyheter i 2013. Felles for dem er at de er basert på oppkjøpte modeller fra produsenter som norske Morgan og finske MV-Marin som er blitt videreutviklet og har fått Bella-navnet på siden. En rimelig måte å drive produkutvikling på. Den største Bella-nyheten i år er 700 Patrol. Over vann er den nærmest helt lik utgangspunktet Access 7, men skroget under vannlinjen er nydesignet av Espen Thorup.

Resultatet har blitt en transport- og bruksbåt skreddersydd for skandinavisk skjærgård. Konseptet er ganske likt XO, og er en videreføring av den typisk finske bakladdaren, med mindre fokus på store akterdekk. Desto større vekt er lagt på enkel bruk og adkomst fra for til akter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER