Prøvekjørt: Bayliner 652

Norskamerikaneren

Et blomstrende nordisk båtmarked har fått Bayliner til å utvikle en daycruiser spesielt tilpasset båtlivet i skjærgården vår. Splitter nye Bayliner 652 er en prisbombe med mange gode kvaliteter.

Publisert Sist oppdatert

Veldig få kan konkurrere med Bayliner når det kommer til pris. En av de største innvendingene som kommer opp i forhold til den amerikanske gigantprodusenten, er kvalitet og annenhåndsverdi.
En annen innvendig mange har hatt i forhold til tradisjonelle amerikanske båttyper, er at det store gross er bygget med tanke på et annet miljø enn vårt fuktige nordiske - og fremfor alt for å trekkes opp på en henger etter en dag på vannet. Om de har hatt rekker, har de vært lukket i baugen, og kalesjene har ofte vært mer en øvelse i logikk og utholdenhet, enn en kjapp bevegelse med venstrehånden.
Som et resultat av den hetebølgen som har truffet det nordiske båtmarkedet de siste årene, har Bayliner tatt regi og utviklet en mer nordisk modell som har fått betegnelsen 652. Den er fortsatt enkel, men langt mer praktisk, og fremfor alt meget prisgunstig.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER