Test: BMB 32 Sport

Bayer på ”samlebånd”

BMB 32 Sport er en fersk nyhet fra den tyske storprodusenten Bavaria Yachtbau GmbH. Det skinner igjennom at linjeproduksjon i stor stil har vært veien til suksess når vi tar BMB 32 Sport i nærmere øyensyn. Båten er nemlig rimelig.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria Motor Boats fabrikk i Giebelstadt i Tyskland er en av de mest moderne i Europa. Produsenten har lang erfaring med seilbåtproduksjon, men har de senere årene også etablert seg som en betydelig motorbåtprodusent. I Norge har Lunde Båt AS i Asker solgt et stort antall Bavaria seilbåter. Nå satser de også på motorbåtsiden, med overtakelsen av BMB-agenturet og etableringen av Lunde Båt Motor AS.
Storstilt serieproduksjon har gitt BMB et prismessig konkurransefortrinn. At produksjonsmetodene i noen grad avspeiles i løsninger og materialvalg, mener vi er et faktum når det gjelder BMB 32 Sport. Ved å velge 2 x Volvo Penta KAD 44 ligger prisen for en BMB 32 Sport på 1.378.000 kroner. Med to KAD 32, som er det minste dieselalternativet, kommer prisen ned i 1.175.000 kroner. Dette er prisgunstig i forhold til mange konkurrenter.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER