Test: Marex 33 Millennium

Nesten perfekt!

Marex 33 Millennium var ment å bli fasitprosjektet for Eyvin Aalrud, grunnleggeren av AS Marex. Dessverre levde han ikke lenge nok til å oppleve båten ferdig, en båt som ser ut til å bli en braksuksess.

Publisert

Eyvin Aalrud var ikke redd for å gå egne veier, noe som resulterte i alt fra storselgeren 77 Holiday, til modeller han helst forbigikk i stillhet. Preget av sykdom startet han utviklingen av 33 - foteren med ukuelig pågangsmot og optimisme. Etter hans død, har sønnene Thomas og Espen Aalrud overtatt roret og sluttført arbeidet med den nye båten. Med noen korrigeringer vil båten tilhøre toppsjiktet, moderne uten å være outrert og tradisjonell uten å være gammeldags.
Du entrer båten forut via et lavt nebb der det også er et velforberedt opplegg for montering av ankervinsj. En riktig utformet rekke/pulpit gir deg bra "drahjelp" ved ombordstigningen og støtte til du kan ta tak i rekka på hyttetaket når du går langs et bredt dollbord med bra anti – skli – belegg til du kommer til det selvdrenerende dekket via et trinn, som er litt snaut etter vår smak.
Herfra kommer du inn i salongen med bysse/sittegruppe og styreposisjon via et skyvedørsopplegg i glass og aluminium. Under dekk er det toalett med dusjmuligheter, en stor senterlugar med dobbeltkøye og endelig sovelugaren forut med stor dobbeltkøye. En bra turbåt for fire, med mulighet for å re opp til ytteligere to soveplasser i U – sofaen i salongen.

Hovedsalong

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER