FIN MIKS: Årets "Dra til sjøs" hadde en fin miks av store og små båter.

-Innendørs "Dra til sjøs" gir mersmak

Vestlendingene er mer enn klare for årets båtsesong. Over 10.000 av dem var på messe i helgen. Innendørsmessen «Dra til sjøs» ble en stor suksess.

Publisert Sist oppdatert

-Jeg har ikke noe tall, men jeg kan bekrefte at det ble solgt mye båt og båtutstyr. Utstillerne er storfornøyd. Publikum var fornøyd, idrettslaget er fornøyd og vi er storfornøyde. Dette var gøy, sier en entusiastisk styreleder i «Dra til sjøs», Christer Midthun, til Båtmagasinet.

GODT SALG: Utstillere melder om godt båtsalg på "Dra til sjøs".

Under 8000 kvm tak

I år var den tradisjonsrike «Dra til sjøs» samlet under 8000 kvm tak i Straume Idrettspark på Sotra. Og fordi den ble gjennomført innendørs ble den også gjennomført tidligere på året enn tidligere. De største optimistene håpet på rundt 10.000 besøkende. Og slik ble det. Rett i overkant 10.000 fant veien til Norges nest største innendørs båtmesse denne helgen.

Gir mersmak

ALLE STØRRELSER: Publikum fikk se båter i alle størrelser og prisklasser.

-Det er ikke tvil om hvor også neste års messe skal være, sier Midthun. Straume Idrettspark er allerede bestilt og dersom den gode utviklingen vedvarer, skal du heller ikke se bort ifra at neste års messe blir utvidet med enda en hall.

Fin miks

En fin miks av store båter, småbåter og dagsturbåter, sammen med vannscootere, elektronikk, klær og utstyr, gjorde årets messe ekstra interessant for publikum, sier Midthun. Han har fått udelt positive tilbakemeldinger fra utstillerne som melder om god stemning, stor interesse og mange konkrete salg.

SUKSESS: Oppskriften "alt under tak og tidligere på året" ble suksessoppskriften på årets utgave av "Dra til sjøs", sier styreleder Christer Midthun.