SOSIAL OG SPORTY: Nye Boston Whaler Outrage 280 er en sosial og sporty båt som hobbyfiskeren vil elske.
SOSIAL OG SPORTY: Nye Boston Whaler Outrage 280 er en sosial og sporty båt som hobbyfiskeren vil elske.

Skapt for sport og fiske

Boston Whaler lanserer en ny 280 Outrage. Båten er skreddersydd for hobbyfiskeren, men er også godt tilpasset sportsbruk.

Publisert Sist oppdatert

Boston Whaler lanserer en ny 280 Outrage 

har et høyt fribord og en solid konsoll som sammen med et veltilpasset soltak gir god beskyttelse både for skipper, passasjer og utstyr.

For fiskeentusiaster

På ekte amerikansk vis har 280 Outrage godt med holdere til fiskestenger. Bak førerplassen er det en wetbar, med en vask som sikkert til nytte i forbindelse med fiske.  Båten er praktisk innredet med gode sitteplasser og en flott salong med plass til bord foran konsollen.  Den har gode stuverom under alle benkene. I dørken er det også flere gode stuverom, et foran og to lange på hver side av konsollen, i tillegg til flere skuffer og skap. Akter er det en sofabenk som kan vippes opp. Da blir det god dørkplass for fiskere.

Toalett i konsollen

Båten har et eget toalettrom  med dusj i konsollen med inngang på styrbord side. Konsollen er stor og robust - og stor og det er avsatt  god plass til alt hva du måtte trenge av plottere og utstyr. Her er for eksempel plass til 2 x 12 tommers glassskjermer. Med 2 x 350 Mercury 53 knop oppnår du i følge produsenten 53 knop. Den kan leveres med joystick.

FAKTA BOSTON WHALER 280 OUTRAGE

Lengde: 8,34 meter

Bredde: 2.84 meter

Dyptgående: 0.50 meter

Vekt: 2,767 kg u(motorer

Max vekt motor: 635 kg

Antall personer: 4

Motor: 2X300/2X225 hk

Skrog: 23 grader (akter)

Drivstoff: 704 liter

Vann:  106 liter

Pris: ca. 2.080.000

Opplysninger:www.kragstad.no