Her er nyheter på "Båter i sjøen"

Her er de noen av de mest interessante nyhetene under Båter i sjøen.

Publisert Sist oppdatert

Båtmessa Båter i sjøen åpnet nå klokken 11 på Kadettangen i Sandvika. Messa har åpent frem til kl 19 torsdag og fredag, og fra 11-18 på lørdag og søndag. Billettprisene er 120 kr for voksne, mens barn og pensjonister betaler 60 kroner. Barn under fem år kommer gratis inn. Familieprisen er 250 kroner.

Nyheten som trolig vil trekke flest skuelystne under båtmessa i Sanvdvika er Goldfishs nye 50 Ocean. Dette er en 49-fots sportscruiser med to FTP-motorer på totalt over 1000 hk. Toppfarten er over 60 knop, og prisen er 5,4 millioner kroner. Les mer om båten her.

Uttern er klare med en mindre versjon av suksessmodellene D62, T62 og S62. De nye båtene heter D57 og T57. D-modellen er en daycruiser, mens T-modellen er en bowrider. Begge ligger klare på Telebrygga.

Askeladden er klare med to "nye" modeller. En åpen versjon av P80 Weekend, og modulbåten P66 Multi (bildet over). Begge stilles ut i Sandvika i dag, og frem til søndag.

Cooper 800 er en helt ny båt i norske farvann. Den er slank og elegant med sitt sianolakkerte sorte skrog. Prisen begynner på rundt 550 000 kroner, med 22 hk Yanmar. Les mer.

Minor 36 skal vises i Norge uner Båter i sjøen neste måned

Minor 36 Offshore skal også premierevises i Sandvika. Minor 36 er blitt et mektig, høyreist fartøy med aggressive proporsjoner. Med to ganger Volvo Penta D6 370får båten en toppfart på 40 knop.

Capelli Tempest 900 WA er en barsk nyhet som vises for første gang i Norge denne helga.  30-foteren er en såkalt walkaround, med konsoll i senter, lugar under dekk og gode passasjer på begge sider av konsollen. Den har også to køyer under dekk, og separat toalettrom. Prisen med 300 hk Suzuki er tett på 900 000 kroner.

Erling Sande AS viser også frem en svensk nyhet fra HR boats. Også dette en såkalt walkaround, med soveplass under dekk. For 349 900 kroner får du en meget velutsyrt båt med bl.a teaklaminat dørker, kalesje og 7" kartplotter. Les mer

AMT viser frem styrhusbåten 215PH. Dette er en allværsbåt som burde passe bra for norske forhold. AMT 215 PH bygger på det velkjørende 200-skroget kjent fra  200 DC, BR og C-modellene.

Marex er klare med sin 320 ACC. Nyheten ble testet i septemberutgaven av Båtmagasinet, og fikk meget gode skussmål. Akterlugarbåten kan du se på stand D-18. Les mer.

Vestlandsverftet Viksund presenterer stolt sitt nye flaggskip 395 St.cruz under Båter i sjøen. Båten har tatt fem år og utvikle, og koster fra i underkant av fire millioner kroner. Båten er drøyt 41,5 fot, og får altså sin premiere denne helga. Toppfarta er 40 knop med største motoralternativ.

Vår Targa 27.1 har allerede gått 2000 nautiske mil. Vi stortrives om bord, selv om det er langt trangere enn i vår forrige båt.

Vil du se en solid klassiker bør du komme innom Telebrygga og se på Båtmagasinets Targa 27.1. Vi gir deg gjerne en guidet tur om bord i vår nye reportasjebåt :)

Les hele nyhetslista på Båter i sjøens hjemmesider.