DUELL: Yamarin Cross 53 BR og 53 CC

Jyplingene

Yamarin har fått et par jyplinger i familien, Yamarin 53 BR Cross og Yamarin 53 CC. Helt like aluminiumsskrog, men planløsninger for forskjellige behov.

Publisert Sist oppdatert

Vi kan kalle dem jyplinger. De er foreløpig de yngste og de minste i familien og fremfor alt er de lekende og morsomme. Båtene er bygget i aluminium på akkurat samme måte som de større utgavene i Cross-serien, men til tross for sin størrelse på 5.30 meter eller drøye 17 fot, har de sjøegenskaper som ikke ligger tilbake for noen.
Yamarin lanserte i 2010 de to første båtene i den nye aluminiumsserien, Cross 63 CC (senterkonsoll) og Cross 61 BR (Bowrider). Båtmagasinet har ved flere anledninger kjørt plastutgavene fra samme produsent. Vi har ikke lagt skjul på beundring for sjøegen-skapene. Mindre begeistret ble vi ikke etter lanseringen av den samme serien med aluminiumsskrog i fjor. Faktisk dømte vi aluminiumsbåtene et lite hestehode foran. Den gode følelse er i behold etter kjøretester av de to jyplingene Cross 53 BR og Cross 53 CC som vil være på plass i det norske markedet til neste sesong.

Produsert i jigg

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER