Nei til ny Skorgenes

Det er fullt på Sjøen for alle og Skorgenes får ikke stille ut nyheten Sonic 395.

Publisert

Skorgenes Sonic 395 ble avduket i Bergen under ”Dra til sjøs”-utstillingen. Responsen på nyheten har vært så god ta Skorgenes ønsker å stille ut nyheten også på ”Sjøen for alle” i Oslo i mars. Men det blir neppe noe av.

–    Vi har hatt kontakt med Merete Rustad og direktøren selv Erlend Prytz, han sa de kunne ikke åpne flere haller bare for oss og de hadde tatt stilling til at de ville ikke åpne opp for flere utstillere, sier Lise Kalstad i Skorgenes Norge.

 

Les også: Ny Skorgenes avduket

Messesjef Merete Rustad bekrefter overfor Båtliv at det nå er fullt på ”Sjøen for alle”. – Vi har fylt opp hall B,C og D og det er for sent å åpne hall A, sier hun. Etter en treg start på innsalget i fjor høst, har det løsnet utover vinteren. Mange av utstillerne får rabatter på rundt 20 prosent, og i inngangsprisen halveres til 65 kroner i ukedagene.

–    Vi  hadde håpet i disse tider at arrangørene kunne være litt mer fleksible, sier Kalstad til Båtliv. Også Lars Erik Solvang i Lunde Båt Motor A/S synes arrangørene er vanskelige. – Vi måtte fjerne planlagte modeller for å få plass til Bavaria storsatning Deep Blue. Det synes jeg er underlig, sier han.

 

Les også: 46-foter til 3,5 millioner

De største utstillerne på Sjøen for alle i år er de store forhandlerne av skjærgårdsjeeper og daycruisere: Fische Marine, Brunswick, Erling Sande, Kellox og Yamaha Motor Scandinavia. På Båtlivs nettsider pågår nå en debatt om ”Sjøen for alle”. Du kan lese debattinnleggene og delta i debatten her.

 

Powered by Labrador CMS