Båtmagasinets julegavetips nr 5

Kompakt avfukter

Aridas nye S3L avfukter er både kompakt og rimelig, og har som andre fullverdige båtavfuktere tørkerotor (absorpsjonsteknologi).

Publisert Sist oppdatert

Denne vil også fungere når temperaturen faller. Med kapasitet på inntil 3,2 liter i døgnet egner modellen seg best til mindre båter, og da blir også de beskjedne fysiske målene en stor fordel. På laveste effekt trekker S3L kun 200 watt. Det vil merkes på lommeboken i havner med dyr strøm. 

Maskinen har naturligvis muligheter for «smart» styring, der den våkner hver halvtime, måler fuktigheten og kun starter etter behov. Ulempen er at den innebygde tanken kun rommer 1,8 liter, men det kan lett løses ved å føre den medfølgende slangen til en vask, til bunnen eller til en passende dunk. 

Prisen er rundt 2700 kroner, fra flere forhandlere.

Se utvalg av avfuktere her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.