Båtmagasinets julegavetips nr 4

Smartere batterier

Mica vil å gjøre overgangen til ny batteriteknologi lettere og tryggere med sin nye Pro-serie litium-jernfosfat forbruksbatterier.

Publisert Sist oppdatert

Batteriene har et automatisk styrt varmeelement som gjør det mulig å lade batteriene også ved temperaturer under frysepunktet. Varmeelementet trekker strøm fra laderen, ikke fra batteriet. I tillegg har batteriene en blåtann-sender som gir tilgang på utfyllende informasjon om restkapasitet og ladestatus. 

Naturligvis suppleres dette med automatiske overvåkings- og kontrollsystemer som griper inn ved høye temperaturer, kortslutning, overladning og for høy spenning. Prisene starter på noe over 8000 kroner for 100Ah-varianten.

Se utvalg av batterier her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.