Absolute 41

Prøvekjørt: Absolute 41

Italienske Absolute 41 har topp, moderne design og den kjører som de beste i klassen. Prislappen er selvfølgelig deretter, men etter å gått gjennom båten har vi et klart totalinntrykk: Denne båten er en nydelig sportscruiser!

Publisert Sist oppdatert

Absolute leverer båter også i andre størrelser ­ en sporty 27 fots daycruiser og flaggskipet på 45 fot. Den nyeste modellen er 41-foteren og den har mange fellestrekk med den større 45-foteren. Blant annet er designet svært likt. Har man sans for det moderne, finner øynene det man leter etter her. Båten vekker naturligvis oppsikt på grunn av sin størrelse. Ekstra oppmerksomhet får den fordi designet er svært moderne med stor personlighet. Støpte buer i vindusstolpene og en kraftig, fremoverliggende targabøyle. Totalt gir det et aggressivt og maskulint inntrykk samtidig som det er gjennomført elegant både totalt sett og i detaljene.

Skrogsiden er i svart. Skinnende blanke vindusrammer, glinsende pulpit og andre detaljer bidrar til et eksklusivt inntrykk. Sidefot med drømmer dekkene er brede og på fordekket kan det rigges til en stor solplattform. Det har man også akter i cockpiten og under den store solsengen er det et gedigent stuerom med plass til gummibåten og dykkerutstyret. Det er bare å trykke på bryteren. Så starter en advarende alarm før solplattformen løftes opp ved hjelp av hydraulikk. Som du forstår ­ vi har allerede entret dette italienske vidunderet og det gjorde vi på den hydraulisk manøvrerte landgangen akter. Kjekt når man ligger med akterenden inn til kaien ­ med landgangen blir det enkelt å spasere om bord.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER