Betaler kontant for digitalt abonnement

Ønsker du å få tilgang til landets største artikkelsamling om båter og båtliv? Båtliv får nye digitale abonnenter hver dag. Se video.

Publisert Sist oppdatert

–      Digitalt abonnement på Båtliv er i ferd med å bli en suksess. Hver dag får vi inn nye abonnenter via nettsidene våre, forteller opplagssjef Hans Petter Jensen i Norsk Maritimt Forlag.

Hans Petter Jensen i Norsk Maritimt Forlag.
Hans Petter Jensen i Norsk Maritimt Forlag.

De fleste nye abonnentene betaler med kort på nettsiden, men en lattermild Jensen viser frem en blanding av svenske og norske sedler som kom i posten fra en svenske som ba om digital tilgang.

 Digitalt abonnement på Båtliv omfatter tilgang til alle plussartiklene på batliv.no. I praksis betyr dette tilgang til alle artiklene som har stått på trykk i Båtliv  fra og med 2006.

 –      Alle artiklene er søkbare slik at det er raskt og enkelt å finne stoffet man ønsker, enten dette er artikler om vedlikehold og praktisk båtliv, navigasjon og sjømannskap, havne- og turtips eller tester av båter og utstyr, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Båtliv.

I tillegg får du gratis tilgang til alle artiklene i Båtliv-appen. Båtliv-appen finner du i App Store og Google Play. Denne kan lastes ned gratis, og abonnenter kan logge seg inn med sin epost og få tilgang til samtlige utgaver av magasinet fra og med 2006.

Få tilgang

Epostadressen er også nøkkelen for å logge deg inn på plussartiklene her på batliv.no. Trykk på «logg inn». Da åpner det seg en fane hvor du kan trykke på «Få passord». Da får du tilsendt passord på mail, som du så skriver inn i passordfeltet.

Du kommer da inn på «Min Side». Ved å trykke på Min Side-teksten kommer du over på Min Side hvor du kan gå inn på «Profil» og sette trykke på «Endre Passord» for å velge ditt eget permanente passord.

Magasinarkivet

Som abonnent får du tilgang til alle artikler som har stått på trykk i Båtliv fra og med 2006, og alle nyheter som har vært publisert på batliv.no i samme periode.

Se magasinarkivet her

Bli abonnent

Det er enkelt å tegne digitalt abonnement på Båtliv, og få tilgang til alle plussartikler samt Båtliv-appen i App Store og Google Play.

Bli abonnent her

Har du spørsmål om digitalt abonnement? Ta kontakt med Hans Petter Jensen på [email protected].