Tilbake til hyttelivet

Enkle hartdtop-båter av den «gamle skolen» ser vi ikke så mange av lengre, men nå lanserer Sting sin moderne variant over temaet.

Publisert Sist oppdatert

600 PRO HT, som er utviklet i samarbeid med importør Frydenbø er er en finskinspirert senterkabinmodell basert på den åpne 2018-nyheten 600 PRO.

Dør i forkant av kabinen gir legg adgang til to trygge arbeidsdekk samtidig som den ganske høye kabinen sørger for god skjerming for vær og vind under gange. Den polskbyggete båten har også fått negative vinduer, med alle de fordelene denne løsningen gir. Men i motsetning til hva vi ser på mange finske båter er ikke kabinen trukket helt ut mot skutesiden. Dollbordene er beholdt.

600 PRO HT er naturligvis en båt der bruksbåtelementene står i høysetet. Modellen vil appellere både til yrkesbrukere og fritidsbåtfolk som liker tøff, enkel og sjøsikker redskap for en lang sesong. Båten kan leveres med kalesjebakvegg og med full kalesjeløsning og det er fester for tegnehaler både forut og akter.

Sting 600 PRO HT lanseres under «DRA TIL SJØS» messen på Straume utenfor Bergen  i månedsskiftet januar-februar. Startprisen med en Evinrude 75 hk blir godt under 250 000 kroner.