Dra til Sjøs 2018

Smidig fendring for folk flest

- Her kan vi levere Parma-kvalitet til billigkjede-priser.

Publisert Sist oppdatert

Salgs- og markedssjef Jan Hendrik Parmann (bildet) spanderer som regel et trivelig glis på alle som viser interesse for Sotra-bedriftens plastprodukter, og under Dra til Sjøsmessen tidligere i måneden ville han gjerne slå litt ekstra på stortrommen. Med et ekstra bredt smil.

Familiebedriften Parma Plast, som har produksjonslokalerpå et næringsområde like ved den store båtmessen viste frem nyheten UniversalFender, en smidig type altmuligfender av skummet, UV-stabilisert polyuretan. Og prisene var ganske riktig svært så sympatiske.

– Denne fenderprofilen kan brukes til det meste og den tåler både steng kulde og høy varme, sier Jan Hendrik Parmann, som naturligvis var på jakt etter båtfolk under messen. 

Ifølge Parma er den 90x30 millimeter store profilen lett å bøye på plass takket være hulrommet og systemet kan både brukes på kaier, rundt påler eller monteres direkte på båten. Det er dessuten lett å se for seg mange andre bruksområder for en slik polstring, da primært på steder der belastningen ikke er så stor at luftfylte fendersystemer bør monteres.