Verdenspremiere i Arendal

Joda 370 Sport er en rask familiecruiser, som vises på messa i Arendal i helgen.

Publisert

Joda Industrier viser  Joda 370 Sport for publikum og presse under årets store båttreff i Arendal denne helgen.  Joda 370 Sport er en familiebåt med vekt på  design og detaljer.

Sikkerheten er satt i høysetet, hevder produsenten, og man kan alltid ta seg trygt frem ombord, takket være at det er tenkt på sikkerhet i alle detaljer. En unik belysning sørger for lys både på akterdekk og badeplattform.

Joda 370 Sport er utstyrt med to Volvo KAD 300 turbodieseler, som yter 544 HK og gir JODA's nye flaggskip en fart på 41 knop. Det skal være sjøsterk båt, som veier tett oppunder 6 tonn.

Utviklingsarbeidet på nye Joda 370 Sport har tatt mere enn to år, og sjefdesigner Ingmann Gjeruldsen sier at man har valgt å satse på en båt med dristig design og potensiale.

En rålekker og lynrask cruiser fra verftet som i snart 40 år har bygget båter som nordmenn vil ha dem, reklamerer verftet selv.

Mer informasjon og tekniske data finner du på Norges største båtustilling på nett: batguiden.no.

Ny Informasjon 25.5-2007: På hjemmesiden til Joda presenteres Joda 370 som nyhet til messen i Arendal, men opplysningene er gamle. Båten stilles ut i Arendal, men det er ikke første gang den stilles ut.

Powered by Labrador CMS