Nye merker på siden.
Her er ny-oppussede Galia 475
Moderne vakre linjer både ute og inne.

Vakker norsk nyhet fra fra Galia

Båten er i sin helhet tegnet av den anerkjente norske båtkonstruktøren Geir Arnestad i tett samarbeid med Fische Marine AS. Båtmodellen er laget spesielt for det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Galia 650 HT er en innelukket helårsbåt hvor det er lagt spesielt stor vekt på skrogets utforming og egenskaper for å få frem optimale sjøegenskaper for norske røffe forhold. Det er utstrakt bruk av rustfritt stål i kraftige dimensjoner vi kjenner fra større båter.

Galia 650 HT henvender seg til et bredt publikum med størst vekt på de som liker å ferdes på vannet gjennom hele året. Sportsfiskere, dykkere og aktive familier som setter pris på friluftsliv er målgruppen til denne båten. Med andre ord en ekte allroundbåt.

Av standardutstyr har Galia 650 HT; 2 solide dører ut akter,hydraulisk styring,  praktiske stuverom på akterdekket, praktisk oppbevaringsrom til f.eks fiskestenger, stor takluke, lett atkomst til cabin via stor luke på fordekket, moderne dashbord med antireflex, kraftig bøyle på taket med mulighet for radar. Av tilleggsutstyr kan vi nevne; utvendig styreposisjon, ferskvannsystem, kjøleskuff og kombinert koke/varmeapparat.

Galia 650 leveres inkludert bunnstoff og klar til bruk.

Storsatsing på Galia

Fische sier de vil satse ekstra på sine Galiabåter i år, og i den forbindelse er det gjort flere oppdateringer av allerede eksisterende modeller også. Blant annet putesett i tidsriktig nye farger i Sunbrella stoff, ny matchene striping på alle båter. De er prerigget for Evinrude motorer, og kommer ferdig stoffet. Prisen er også presset til bunns. Galia 475 med Evinrude E -Tec 50 hk koster for eksempel kr. 139.800,-. Vi ønsker med dette å reflektere tidene vi er inne i, sier markedssjef Pål Bustad i Fische Marine.

Galia planlegger flere modeller i løpet av 2010 og 2011.

Tekniske data:

Modell:          Galia 650 HT

Motor:         Evinrude E-TEC fra 115HK til 250HK

Lengde:         650CM

Bredde:         251CM

Drivstofftank:     250 Liter

Sengeplasser:         2 stk

Maks antall personer: 8