Utenbords og elmotor

Svenske Storsjø er på vei inn i Norge med en prisgunstige og miljøvennlig walk around.

Publisert

Storsjø 616 er en walk around med overnattingsmuligheter. Utstyrt med 140 hk utenbordsmotor fra Suzuki vil utsalgsprisen i Norge ligger på 349.000 kroner, opplyser Jørn Gjessing i Scandinavian Consulting, som nå importerer båten til Norge.  Legger du på 45.000 kroner får du også med elektromotorer til båten.

– Storsjø 616 er en 21 fot planende svensk kvalitetsbåt. Konseptet er å levere solide topp designede kvalitetsbåter i konkurranse med de råeste merkene til meget gunstige priser, sier Gjessing til Båtliv.

Gjessing forteller at Storsjø 616 har høyglanset sorte sidefelter og Helly Hansen designsydd alkantara innredning i lekkert grått (kan også leveres i andre farge om ønskelig).  Selv sier han at kjøperne får russisk kaviar og sjampanje til pølsepris når der kjøper denne båten.

Dorging

– Båten har stødige bøttestoler med gassdempere som gjør at den kan kjøres tøft i store bølger og god fart uten ubehag. Den har et dypt og skapt skrog som skjærer sjøene effektivt og planer lett. Hvis ønskelig kan man montere meget kraftige motorer, men standard er en 140 hk Suzuki som er meget driftsikker og stillegående, sier Gjessing, og fortsetter:
 


– Vi tilbyr også doble elektromotorer på denne som start på var store hybridsatsing. Dette systemet kan også ettermonteres. Dette betyr at du kan kose deg og dorge og kjøre i 0 – seks knop i skjærgården med null utslipp og lader når den store motoren likevel kjører. Den kan også lades i båthavner fra landstrøm. Dette har også et sikkerhetskonsept hvis man får motorstopp av ulike grunner. Man senker bare ned el - motorene og kjører hjem. 


Messetilbud


Båten har god plass og stor god solseng foran og man kan passere på begge sider av midt konsollen. Samtidig har man en fin sittegruppe bak ved å snu bøttesetene bakover. Samtidig er det god liggeplass for barn og nyforelskede inne foran, forteller Gjessing.

Han sier at båten vil koste fra fra kl 349.000,- med en Suzuki 140 hk. Elektroinstallasjonen  vil koste ca 45.000. eks. batterier som man kan velge i ulike prisklasser.

Den første demobåten kommer til Leangbukta i Asker. Vi kommer til å ha noen friske messetilbud under båtmessen. Vi regner med å kunne presentere elmotorløsningen samtidig, opplyser Gjessing.


Mer inf på www.storsjobat.no.

Powered by Labrador CMS