Tre nye fra Havneguiden

Tre nye bøker i serien havneguiden er nylig lansert; en norsk, en svensk og en fellesbok for Skandinavia.

Publisert

HOVEDBILDE: Utdrag fra den nye Havneguiden 3, Lindesnes-Bergen.

Pressemelding;

Havneguiden 10:  Skandinavia

Havneguidene 1-9 beskriver over 3300 havner i Sverige, Danmark og Norge. Havneguiden 10 inneholder de 700 mest populære havnene i denne serien. Svenske havner presenteres med svensk tekst, danske havner med dansk tekst og norske havner med norsk tekst. Hver havn har et engelsk sammendrag.
Hver havn er presentert med en detaljert kartskisse, et helikopterbilde, en beskrivende tekst og en faktaboks. Teksten er et sammendrag fra det du finner i de andre Havneguidene. Bildene og havneguidekartene er forminsket i forhold til slik de presenteres i Havneguidene 1-9. Havnene presenteres fortløpende i denne innbundne hardcoverboken. 
I Havneguidekartene finner du flere dybdedetaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Innseilingsleder, fortøyningsmuligheter, skjær og grunner er markert i bildene og i havneguidekartene.

Havneguiden 3: Lindenes - Bergen (ny 2. utgave)

Havneguiden 3 beskriver 300 natur- og gjestehavner fra Lindesnes til Bergen.  Hver havn er presentert med en detaljert kartskisse, et helikopterbilde, en beskrivende tekst og en faktaboks.

I denne utgaven av Havneguiden 3 har vi utarbeidet helt nye Havneguidekart. Med forsvarets tillatelse har vi fått tilgang til to meters dybdekurver fra Statens Kartverk. Dette er data som tidligere ikke har vært tilgjengelig for båtfolket. Vi har også foretatt egne målinger der Statens Kartverk ikke har hatt tilstrekkelig kartdata. Havneguidekartene er derfor helt unike, og vi håper og tror at de vil bidra til et tryggere og mer ukomplisert båtliv. Når sjøkart og kartplottere kommer til kort, er det Havneguiden som hjelper deg trygt i havn!

Hamnguiden 9:  Götakanal med Vänern och Vättern

Inkluderer også  Kinda kanal, Vikingaleden och Dalslands kanal.

Hamnguiden 9 beskriver 209 natur- og gjestehavner. Hver port er presentert med en detaljert diagram, et helikopterbilde, beskrivende tekst og en boks.

Les mer her

Powered by Labrador CMS