Ti opplagsbåter skadet i brann

Tre båter er totalt utbrent, mens syv er påført skader i forbindelse med en eksplosiv brann på Sarbuvollen i Bærum i går kveld. Oppdatert med bilder!

Publisert

Raske meldere er årsaken til at dette ikke utviklet seg til en katastrofe. Brann og politi rykket ut med alt de hadde når meldingen kom like over klokken åtte.

Brannen var slukket allerede ved 21.20 tiden, men det har i hele natt vært holdt vakt på stedet av politiet. Det var snarrådige meldere som trolig gjorde at dette ikke utviklet seg til en katastrofe i følge politiet.

Politiet fikk melding om brann i flere båter rundt klokken 20.15. Både brannvesen og politi rykket ut med store mannskaper, i tillegg kom flere ambulanser til stedet. Brannvesenet var på stedet med fem biler og totalt 14 brannmenn, skriver Budstikka.

- Ingen er kommet til skade og vi vet fortsatt ikke om brannen er påsatt, men det vil politiet etterforske. Utover antallet båter som er skadet, kan vi ikke opplyse om hvor stort skadeomfanget er, opplyser operasjonsleder Roar Bjartan ved Asker og Bærum politidistrikt til VG.

Foreløpig kan det ikke sies noe om hva slags båter som er skadet, men Bjartan bekrefter at det ikke er noen personskader. Han ønsket ikke å spekulerer i årsakene, men sa i natt at flere av naboene hadde hørt kraftige smell fra opplagsplassen. De videre undersøkelsene blir tatt opp igjen straks det blir lyst.

Powered by Labrador CMS