Gran Coupe 905:

Nordkapp tar tak!

Tidligere har vi kun sett datategninger av den varslede nyheten, men nå kaster Nordkapp seg inn i et av de viktigste segmentene i det moderne fritidsbåtmarkedet: Mellomstore, raske familiebåter med utenbordsmotor. 

Publisert Sist oppdatert

Gran Coupe 905 (ja, Gran, ikke Grand) er den første båten fra Nordkapp med tak, men designer Espen Thorup er en en gammel kjenning som med stort hell har penneført slike båter tidligere. 

Målet for Nordkapp har vært å skape en funksjonell båt som samtidig skiller seg ut fra de mange konkurrentene i klassen. Men konseptet er likevel ikke revolusjonerende. Båten har sidedør ved førerplassen og skyvedør ut på akterdekket. Dette kan naturligvis forsynes med heldekkende kalesje slik at dekket bli et ekstra oppholdsrom også i dårlig vær.

Takluken i salongen er elektrisk og akterdekket kan lett ryddes for innredning om båten skal tjene andre formål enn rene turaktiviteter. I salongen er det også en sittegruppe med bord og plass til seks personer. Aktersofaen fungerer som en ekstrakøye i tillegg til dobbeltkøyen forut. Thorup dessuten funnet plass til nok en køye i baugen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS