Stilfull italiener

Sessa S26 er en italiensk daycruiser med høy solfaktor og moderne design.

Publisert

–    Denne kan gi konkurranse til Nidelv 725 og Windy Mirage, sier Erik S. Eyde (bildet) i Oslo Småbåtsenter, som denne uka stiller ut båter på Snarøya sammen med Oslo Båtsenter.

Sessa S26  er en daycruiser med relativt komfortable overnattingsmuligheter. Forut er det en relativt romslig dobbeltkøye med runde vinduer (koøyer) mot sjøen. Innredningen er i finert eik, som gir et lyst og elegant preg. Det er separat toalett og kjøleskap under dekk.

Ute er det en stor solseng akter, og forut for denne en salong med plass til fem-seks personer rundt bordet. Også salongen kan gjøres om til solseng, så her kan man ligge på rekke og rad når godværet melder seg.

Oppe er det også vask, og mulighet for bysse. Det er kalesje over salong og bysse, slik at man kan bruke plassen også når det regner. Under kalesjen er det hele 195 cm ståhøyde. Førerposisjonen har dobbelt sete, så man kan sitte to ved siden av hverandre.

Under solsengen er det et stort motorrom med enkel tilgjengelighet og masse stueplass.  Standard er båten utstyrt med Volvo Penta D3, og den gjør da 32 knop. Ifølge Eyde går den mykt i sjøen. Sessa S26 ble vist for første gang på sjøen i Norge på Båter i Sjøen denne måneden. Det er levert fire båter i Norge i sommer. Prisen er 746.900 kroner, opplyser Eyde.

– Sessa legger stor vekt på design. Produsenten er kjent for å være innovativ, og velge nye farger og annerledes treverk. Sessa S26 kan leveres i hvit, blå eller ocra, sier Eyde.

Se tekniske data for Sessa S26 i Norges største båtutstilling på nett: batguiden.no her. 

Du kan se video av båten på Sessas hjemmeside her.

Powered by Labrador CMS