Silver får Honda på hekken

Aluminiumsbåtene Silver distribueres fra i sommer med Honda på hekken.

Publisert

Silver AluFibre og Brunswick har samarbeidet i mange år, men avsluttet samarbeidet i sommer. Nå er det Kellox som blant annet er norsk forhandler av Honda båtmotorer som tar over avtalen, og har inngått en langsiktig distribusjonsavtale.

– Dette er to parter som kjenner hverandres strategier og arbeidsform svært godt. Det var derfor et naturlig valg for oss, sier Christopher Sjöblom eksportansvarlig.

TerhiTec som har Silver jobber ifølge Kellx svært tett med Honda-importøren i Finland, noe som gjør at kundene får det optimale av båt- og motorpakke. Silverbåtene blir pre-rigget for Honda, men Kellox sier i en pressemelding at de samtidig skal ta hensyn til de forhandlere som trenger båter uten pre-rigging. Det viktigste for oss er at vi får markedets beste aluminiumsbåt ut til flest mulig kunder i Norge, så får vi ta jobben med å hjelpe kundene til å ta det rette valget for utenbordsmotor. 

– Silver båtene som kombinerer to stabile og relativt vedlikeholdsfrie materialer er noe helt nytt for oss. De vedlikeholdsfrie og stabile aluminiums skrogene i kombinasjon med de renslige og delikate innredningene i glassfiber gjør Silver til en unik og positiv opplevelse. Jeg fikk gleden av å prøvekjøre disse kjøreglade båtene i Finland for to år siden og har hatt en fasinasjon for den kjøregleden og funksjonaliteten som de leverer til aktive og ivrige båtbrukere. Det har siden den gang vært et sterkt ønske for oss å få Silver inn i vår produktportefølje, sier markedssjef hos Kellox Olaf Olstad.   

Silver AluFibre har mer enn 20 års erfaring, og var den første produsenten til å kombinere aluminium og glassfiber i sin produksjon.

Powered by Labrador CMS