Sexy italiener på vei

Den italienske luksusbåten Pershing 56 kommer til Bergen og ”Dra til sjøs”-messa. Også en 64-foter er på vei.

Publisert

”Sexy beist” er overskriften på en artikkel om Pershing 56 i det amerikanske båtbladet Power & Motoryacht.  Vi forstår hva journalisten mener når vi ser den sølvfargede kraftpakken av en båt tårne seg opp mot taket i hall 7 på messen ”boote” i Düsseldorf.

Nå  er de rå båtene på vei til Norge. Det nystartede selskapet Dreamline Yachts mener det er et marked i Norge for luksus i stor fart.

–    Vi representerer Ferretti som lager luksusbåter som Pershing, Riva, Itama og Mochi Craft. Vi tror det er et marked for verdens dyreste og beste båter i Norge, sier Ingvar Straume. Sammen med John Olav Lefdal i Nor Marine står han bak det nye selskapet, som  skal selge flytende italiensk luksus i Norge.

Hele Norge

–    Dette er klasse A-båter (CE-klasse A, red. Anm). Alt er solid og ordentlig. Pershing lager båter for folk som virkelig verdsetter førsteklasses kjøreegenskaper i kombinasjon med stil og eleganse og stor sjødyktighet, sier Straume, som mener markedet finnes langs hele kysten.

I første omgang blir Pershing 56 å se på ”Dra til sjøs”-messen i Bergen i februar. Deretter går båten til Oslo, hvor den skal ligge på Aker Brygge under Sjøen for alle.

Pershing lages av italienske Ferretti og regnes blant verdens aller råeste performance båter i luksusklassen.

De to Pershing-modellene som kommer til Norge koster begge i størrelsesorden et par titalls millioner kroner. 64-foteren er allerede solgt til en kunde her i landet.

Powered by Labrador CMS