Se havbunnen fra båten

Med Garmin DownVü og SideVü kan du både se nedover, og til siden av båten.

Publisert

Garmin lanserte 26 nye produkter under utstyrsmessen Mets. En av nyhetene er Garmins nye teknologi for å se ned i vannet. Utstyret gjør det både mulig å finne fisk, men også for å søke etter gjenstander på havbunnen.

DownVü

Garmin DownVü er et høyfrekvent ekkolodd, som gir en tilnærmet reell gjengivelse av objekter, bunnstrukturer og fisk man passerer med båten. Med et bedre, og mer konsentrert ekkoloddsignal, gir DownVü en ekstremt god oppløsning, med en meget bra målseparasjon i både salt- og ferskvann

SideVü

I likhet med DownVü, er SideVü et høyfrekvent ekkolodd, som gir høyoppløste bilder av fisk og objekter til siden for båten. Dette gir tilnærmet reelle bilder av hva som befinner seg under, og ut til siden for båten, og hjelper brukerne til å finne de ideelle plassene for fiske og dykking.

Alt i ett boks

Garmins nye boks, GCV 10 er en ekkoloddmodul som gjør det mulig å både se ned og til siden. GCV 10 muligheten til å vise DownVü og SideVü med CHIRP på kompatible Garmin echoMAP og GPSMAP produkter.

CHIRP teknologien ”sveiper” over et større frekvensområde, noe som gir mindre støy, mer effekt på objekter og bedre målseparasjon, noe som gir GCV 10 muligheten til å gjengi informasjon i vannet med tilnærmet fotorealistisk kvalitet. GCV 10 kommer med tre innebygde nettverkskontakter, som gir mulighet til å dele DownVü og SideVü ekkolodd, i tillegg til annen nettverksinformasjon, som radar og brukerdata til kompatible GPSMAP produkter. GCV 10 er kompatibel med echoMAP 70 serien, samt GPSMAP 700, 800 og 1000 serien. GCV 10 ekkoloddmodul vil være tilgjengelig i løpet av første kvartal 2014, skriver Garmin i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS