Robust helårsbåt i aluminium

Den svenske produsenten av aluminiumsbåtene Arronet feirer 20-årsjubileum med sin 20. modell, en bunnsolid styrehusbåt.

Publisert

Göteborg/Sverige:

Se bildespeial

Se film

Den nye modellen ble premierevist under båtmessa i Göteborg i begynnelsen av februar i år. Men båten hadde hadde båten enda en nyhet. Fra Japan kom en delegasjon for å lansere nyheten på hekken, en Honda 250 Vtec, med ny design.

Nytt skrog

Arronet 24 5 cv er bygd på et helt nytt skrog, og ifølge produsenten skal det nye skroget være stabilt og gi god komfort også i grov sjø. Båten som ble stilt ut under båtmessa i Göteborg er utrustet for nordiske forhold og helårsbruk, med en Webasto dieselvarmer. I tillegg har den plotter og trimplan. Førerstolen og passasjerstolen er dempet. Vi legger merke til de spesielle koppholderen inne i styrehuset. Mer solide koppholdere, i tykk aluminium, har vi aldri sett.

Mørk innvendig

I utstillingsbåten var det også veldig mørk interiør, med svarte stoler og benker, og til og med svarte vegger. Produsenten understreker at dette er en båt som bygges etter kundens behov, og at til og med styrehuset kan plasseres lenger akter eller nærmere baugen, etter kundens behov.

Prisen for utstillingsbåten er 810.000 svenske kroner. Inn til Norge må også avgift per hestekraft beregnes, men til gjengjeld er det valutaforskjeller som trekker andre veien. Arronet har ingen norske forhandlere, men opplyser at de har solgt flere båter til Norge, direkte fra Sverige.

Se film av Arronet 24 5 cx på vannet (filmet av produsent):

Powered by Labrador CMS