Rask og røff nyhet

Blant nyhetene på Sjøen for alle er skjærgårdsjeepen Sportling 610.

Publisert

Sportling 610 Røff er enkel, robust og solid 20 fots skjærgårdsjeep basert på Jan Herman Linges Sportlingskrog.  Båten støpes hos Risør Plast av Stormer Marine, som har sendt oss følgende pressemelding.

– Dette skroget er som de øvrige modellene fra Linge Design også kjent for sine gode farts- og sjøegenskaper. Klassiske og tidløse linjer og kraftig v-formet skrogbunn med kraftige steg/sprutlister gir suverene egenskaper i sjøen. I denne båten finnes et enkelt modulsystem slik at man kan velge flere innredningskomponenter etter eget ønske: sittebenker, stoler, ståstoler, oppbevaringskasser, kjøleboks og fiskestangholdere. Det blir lagt opp til tre hovedutgaver (V1, V2 og V3) eller man kan selv komponere sin båt med ønsket utstyr fra utstyrslisten. Dette gjør fleksibiliteten stor. Man kan bestille båten som en helt enkel fiske/transportbåt (V1) eller som en noe mer utstyrsrik skjærgårdsjeep (V2 og V3), heter det i en pressemelding fra Stormer Marine, som videre hevder følgende:

Velge side

Sportling Røff har en enkel innredning som primært består av dobbel selvdrenerende dørk med tre separate oppdriftskammere, baugtofte og nedsenket fordekk (med stuverom), kraftig styrekonsoll og en enkel akterbenkmodul . Styrekonsollens design gjør at man kan velge hvilken side man ønsker at ratt og utstyr skal monteres. Det vil bli plass til oppbevaring samt mulighet for innfelling av kartplotter og øvrige instrumenter. Konsollen har et minimalistisk og stilrent utryk som kler båtens tidløse design.

Sportling “Røff” gir en båt der mange behov innfris i ett og samme produkt. Man får en båt med velprøvde, anerkjente og sportslige egenskaper. Samtidig har man en nøktern, enkel, solid, fleksibel innredning som inviterer til flerbruk. Man kan selv påvirke hvilket prisnivå båten skal ligge på i valg av utstyr. Innredningen får en grå (hvit kan også leveres) overflate og det finnes detaljer som tilfører det røffe og solide preget et ytterligere sportslig utrykk.

Tekniske data:

Designkategori: C

Lengde: 610 cm (20 fot)

Bredde: 235 cm

Vekt: 710 kg

Antall personer: 6

Motor: 75 – 115/135 hk

Fart: Ca 30 – 45 knop

Powered by Labrador CMS